Tampereen Hella&Huoneesta tuliaiseksi saadut rocky roadit houkuttivat kokeilemaan moisten valmistamista itse. Ja sehän on muuten aivan uskomattoman helppoa, tässä ei oikeastaa edes voi epäonnistua! Oma ohje syntyi yhdistelemällä kaikkea netistä löytyvää:
200 g eli levy Fazerin sinistä
1,5 dl cashew-pähkinöitä ja suolattuja manteleita
100 g vaahtokarkkeja
Paloittele suklaa kulhoon ja sulata joko mikrossa (välillä sekoittaen) tai vesihauteessa. Meillä ei ole mikroa (hippihommia - mikro tuhoaa ruoasta ravintoaineita) joten sulatin suklaan vesihauteessa. Yksinkertaista se on niinkin, vettä kiehumaan kattilaan ja sen päälle iso kulho, jossa suklaata voi sekoitella.
200 g eli levy Fazerin sinistä
1,5 dl cashew-pähkinöitä ja suolattuja manteleita
100 g vaahtokarkkeja
Paloittele suklaa kulhoon ja sulata joko mikrossa (välillä sekoittaen) tai vesihauteessa. Meillä ei ole mikroa (hippihommia - mikro tuhoaa ruoasta ravintoaineita) joten sulatin suklaan vesihauteessa. Yksinkertaista se on niinkin, vettä kiehumaan kattilaan ja sen päälle iso kulho, jossa suklaata voi sekoitella.
Kun suklaa on sulanut, sekoita sen joukkoon pähkinät ja vaahtokarkit. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja laita jääkaappiin jähmettymään.
Ohjetta voi varioida miltei loputtomasti tummalla tai valkoisella suklaalla ja erilaisilla pähkinöillä. Mitenkähän sekaan saisi sitä ihanaa kinuskikastiketta, mitä Hella&Huoneen rocky roadeissa oli...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti